Isolerade Takpaneler och Isolerade Takplåtar

För takkonstruktion i industrin och handeln kan Panel Sell AB tillhandahålla plåtar i olika tjocklekar och längder. Här hittar du information om isolerade takpaneler och beställning.

Typer av isolerade takpaneler

Trapetsformade takpaneler

ECO Takpaneler (backsidan av aluminiumfolje)

Kakelliknande Takpaneler

Stenull Takpaneler

Struktur av en isolerad takpanel

Isolerade takpaneler används alltmer i stället för Oisolerade Takplåtar. Isolerade takpaneler består av en extern och en intern plåt, som vanligtvis är gjorda av galvaniserat målat stål. Standarda plåttjocklekar tenderar att vara mellan 0,4mm till 1,0mm, därför kan de skapas i en mängd olika styrkor vid behov. Det är också möjligt att ha plåtar gjorda av aluminium eller rostfritt stål. I områden som exponeras till kemikalier såsom ammoniak kan ECO paneler också användas som alternativ till isolerade takpaneler med en galvaniserad inre yta gjord av stålplåtar. Den inre ytan av dessa paneler är gjord av stuckaturmärkt aluminiumfolie. Dessutom är dessa takpaneler billigare än konventionella takpaneler.

Isoleringsmaterialer

Isolering finns tillgänglig i både polyuretan och polyisocyanurat (PUR och PIR) samt stenull (även känd som mineralull). När isoleringstypen ska väljas måste antändlighet och motstånd, eller strukturella egenskaper såsom termiskt och fuktighetsskydd, beaktas.

Isolerade takplåtar har ofta en trapetsformad profilstruktur. En alternativ finns i form av korrugerade kakelliknande och traditionnella profiler.

På begäran kan vi erbjuda dig hela uppsättning av isolerade takpaneler i enlighet med dina krav om längd, tjocklek och i de flesta RAL-färger. Självklart kan vi även erbjuda specialerbjudanden och överskottslager från annullerade beställningar som har returnerats till gården.

Fråga här om produkten du behöver

Favorit Product:

Begärda antal paneler:
Ditt projektsändamål:
Ditt projektsändamål
Takskägg:
m
lpm
Gavel:
lpm
lpm
lpm
m
Tak:
lpm
lpm

Vägg beräkningar

Yta per takskägg:
Yta per gavel:
Total väggyta:

Tak beräkningar

Takskägg längd:
lpm
Gavel längd (Brant längd):
m
Gavel längd B2 (Brant längd):
m
Total takyta:

Total yta

Väggyta:
Takyta:
Total yta:

Beräknad Taklutning

Taklutning i %:
%
Taklutning i °:
°
Taklutning B2 i %:
%
Taklutning B2 i °:
°
Understruktur tillgänglig:
  Genom att lämna in din förfrågan godkänner du behandlingen av din angivna data i syfte att behandla förfrågan: Juridisk information / dataskydd
Kontakt
PanelerBeslag och profilerSkruvar